DeltaTops Cannello 60x60x4 cm

Prijs per m2: 22,75Afname per: 2.16m2 / Volle verpakking: 15.12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 49,14
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm


Zoekt u een mooie betontegel die onderhoudsarm is? Dan is de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm echt iets voor u. Een mooie strakke tegel met een  moderne uitstraling voorzien van een klein facet. De MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm is leverbaar in twee kleuren in de meest gewilde grijstinten. 


Voordelen van de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm


De voordelen van de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm zijn dat hij geprijsd is als een betontegel maar doordat hij voorzien is van een goede coating het onderhoud vrij weinig zal zijn. De coating zorgt ervoor dat de opname van vocht en vuil veel minder zullen zijn dan bij de gemiddelde betonsteen. Verder zien we dat deze bestrating 4 centimeter dik is en daardoor licht van gewicht en dus een stuk makkelijker te verwerken zal zijn. Wilt u een mooie, duurzame en onderhoudsarme tegel voor een terras of pad? Dan zal de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm zeker iets voor u zijn. 


Alternatieven voor de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm


Zoekt u toch iets anders dan de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm? Is deze bestrating iets boven uw budget of zoekt u een bestrating die kleurecht is of heeft u nog andere wensen? Breng ons een bezoekje en wij kunnen u de MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm en nog vele andere mogelijkheden laten zien. De MBI DeltaTops Cannello 60x60x4 cm is slechts één van de vele mogelijkheden die wij op ons ruime en overichtelijke showterrein aan u kunnen laten zien. Het kopen van bestrating is een investering voor vele jaren. Wij willen u graag laten zien en vertellen wat de mogelijkheden zijn. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Ja
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Nee