Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

The Stone Discounter, uw leverancier voor alle sierbestrating

The Stone Discounter levert alle voorkomende soorten sierbestrating, klinkers, banden, grind en alle verdere benodigdheden. Wij hebben er ons op toegelegd om voor ieder budget een passende steen te kunnen bieden zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Waarom koopt u uw sierbestrating bij The Stone Discounter?

Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door de tijd te nemen en een duidelijk en eerlijk advies te geven. U zult begrijpen dat er verschil zit in een tegel van € 10,-- per m2 en een tegel die soms wel 3 of 4 keer zo duur is. Samen met u kunnen we de verschillen langslopen en u ook een goed beeld geven waar de verschillen in zitten.

The Stone Discounter kan uw sierbestrating leveren door heel Nederland!

Komt u niet uit de directe omgeving? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, maak er een gezellig dagje Veluwe van en wij kunnen uw bestelling thuis laten bezorgen. In de regio regelen we het transport met eigen vervoer.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.