Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Waaltjes

Waaltjes is een verzamelnaam voor klinkers met de maat 20x5 cm die in verschillende diktes te koop zijn. Hieronder zullen we in het kort de verschillen beschrijven.

Gebakken waaltjes

Een gebakken klinker is in verschillende kleuren en diktes te koop. De dikte van de waaltjes die gebruikt wordt is afhankelijk van de belasting. Bij een oprit zal men dikkere klinkers gebruiken dan bij een terras. Hoe groter de belasting hoe dikker de waaltjes. Een gebakken waaltje zal ook na jaren mooi blijven. De kleur van de klinker wordt bepaald door de gebruikte kleisoort samen met het bakproces zonder toevoegingen van kleurstoffen.

Beton waaltjes

Beton waaltjes zijn aanzienlijk voordeliger dan de gebakken soorten. Ze zijn veel makkelijker en sneller te produceren dan een gebakken waaltje. Beton wordt d.m.v. een kleurstof in iedere gewenste kleur geproduceerd. Wel is er veel verschil in de kwaliteit van de waaltjes. Het voordeligst is een door en door beton waaltje, deze is vaak wel wat grover van structuur dan de klinker met een slijtlaag. Deze waaltjes zullen dan ook veel langer mooi blijven. Ook hebben we ze met een deklaag van kleurechte mineralen. 

Bezorgen van uw waaltjes

Wij kunnen bestrating tegen een geringe vergoeding door geheel Nederland thuisbezorgen. Wel is het van belang dat de losplaats goed bereikbaar is met een grote stenentrailer.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.