Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Voegmiddel bestrating

Voegmiddel is een belangrijk onderdeel bij het bestraten. U wilt een lange tijd kunnen genieten van uw oprit of terras zonder dat er onkruid, mos of ongedierte tussen komt te zitten. Wij hebben daar de ideale oplossing voor; Gator Sand XP van Gard & Care. Dit voegmiddel wordt na verwerking hard waardoor onkruid, mossen en ongedierte geen kans krijgen. Deze voeg is waterdoorlatend en al te gebruiken voor voegen van 2 tot 40 mm.

Kleuren voegmiddel bestrating

Dit voegmiddel is in verschilende kleuren te verkrijgen. Op deze manier kunt u mooie accenten in uw bestrating creëren door bij een donkere bestrating een lichte voeg te gebruiken en bij lichte tegels meer sfeer in uw tuin te brengen door een donkere voeg te verwerken.

Voegmiddel bij bestaande bestrating

Is uw huidige bestrating nog mooi, maar heeft u wel last van onkruid, mossen en ongedierte tussen uw straatwerk? U kunt altijd de bestaande voeg verwijderen en opnieuw invoegen met Gator Sand XP.

Verwerken van voegmiddel bestrating

De verwerking van dit voegmiddel moet secuur gebeuren. Daarom is het heel belangrijk dat u zich goed laat adviseren voordat u tot de aankoop overgaat. Wij helpen u daar graag mee door u goed en eerlijk advies te geven over de verschillende mogelijkheden en kleuren. Het is altijd mogelijk om een afspraak met ons te maken buiten de openingstijden.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.