Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Tuinverlichting

Wij zijn dealer geworden van de Techmar tuinverlichting. Wij bieden u met Techmar een zeer complete lijn met tuinverlichting. Of het nu gaat om een staande lamp een hangende lamp of inbouw spots? Kom langs en wij helpen u graag om een verlichtingsplan voor u tuin te maken.

Tuinverlichting bestellen kan snel en eenvoudig via onze webshop

www.tuinverlichtingbestellen.nl

Via deze webshop kunt u alle producten die u wenst aan de winkelwagen toevoegen en veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen.

Waarom Techmar tuinverlichting ?

Techmar biedt een uitgebreidt assortiment 12 V tuinverlichting. U kunt deze zelf op een éénvoudige manier aansluiten zonder dat hier een specialist aan te pas moet komen. Wij leveren alle mogelijke hulpstukken zoals verlengkabels, sensoren en afstandsbedieningen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Kom langs om uw tuinverlichting uit te zoeken

Wij hebben op onze display de best verkochte tuinverlichting staan. Verder is het mogelijk om als het in de regio is een afspraak te maken en langs te komen met diverse spots en inbouw spots om u ter plekke te laten zien wat het mooist is om uit te lichten.

Versturen van uw tuinverlichting

Het is mogelijk om uw tuinverlichting per post op te laten sturen. Heeft u een verlichtingsplan voor uw tuin? Mail ons even wat u nodig heeft en wij zullen vrijblijvend een offerte sturen.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.