Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuintegels kopen en leggen

Bent u van plan om de tuin te vernieuwen? Wij helpen u graag met het tuintegels kopen en leggen. Wij verkopen niet allen de bestrating maar kunnen u in de regio ook helpen met de complete aanleg. Wilt u zelf tuintegels kopen en leggen? Ook dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Door u van een goed advies te voorzien zult u jaren plezier beleven van uw aankoop.

Tuintegels kopen en leggen, en dan?

Ieder materiaal dat u in de tuin verwerkt zal zijn eigen onderhoud nodig hebben. Het is wel zo fijn om van te voren te weten wat dit onderhoud is. Ook hierin zullen we u voorzien van een goed en eerlijk advies. Wij zijn ons bewust van het feit dat u niet ieder jaar bezig bent met tuintegels kopen en leggen maar dat dit maar 3 of 4 keer in uw leven voorkomt.

Tuintegels kopen en leggen, maar hoe regelen we het transport?

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.