Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Tuintegels kopen

Als u op zoek bent naar tegels voor uw tuin dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie van verschillende kleuren, maten en soorten stenen geselecteerd zodat er voor elk budget een mooie bestrating beschikbaar is. Weet u het niet meer? En u wilt tuintegels kopen? Kom dan gerust even langs.

Welke tuintegels kopen?

Het blijft natuurlijk altijd lastig om de tegel die bij  u past zelf uit te kiezen. Dat komt omdat er veel verschillende soorten zijn, denk bijvoorbeeld aan een keramische tegel of een natuurstenen tegel. Daarom bent u altijd welkom om bij ons langs te komen en om dan samen met een van onze medewerkers een rondje door onze collectie te lopen. Zodoende krijgt u de informatie die u wilt weten, en kan u de goede keuze maken die bij u past. En zo kom u er altijd uit met tuintegels kopen.

Waarom tuintegels kopen?

Als u in uw tuin geen tegels hebt liggen kan het snel een rommeltje worden. Denk bijvoorbeeld aan de tijd na een regenbui, als er dan geen bestrating ligt wordt het snel een modderpoel in uw tuin. Daarnaast is tuintegels kopen een goed idee, omdat het netter en mooier staat dan het gras dat altijd te lang is gegroeid of dood is omdat het weer geen water heeft gehad. Kort gezegd is tuintegels kopen praktischer, het vraagt minder onderhoud en het staat ook nog eens netjes. Weet u het niet meer? Kom gerust even bij ons langs. Dan kunnen we samen met u overleggen wat u mooi en belangrijk vindt.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.