Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Tuinbestrating

Bestrating is er te koop in veel verschillende kwaliteiten, kleuren en formaten. Wij proberen u via onze site een indruk te geven van de vele mogelijkheden die we bieden. Wij raden echter wel aan om uw tuinbestrating in het echt te komen bekijken en u goed te laten adviseren. Sierbestrating wordt voor vele jaren aangelegd dus het is zeker de moeite om u goed te verdiepen in de mogelijkheden.

Prijzen tuinbestrating

We bieden bestrating in veel verschillende prijsklassen. Zo verkopen wij al een sierbestrating vanaf € 11,95 per m2 en we kunnen doorgaan tot keramische tuinbestrating waarbij de prijzen wel op kunnen lopen tot zo'n € 65,-- per m2.

Onderhoud tuinbestrating

Iedere tuinbestrating vraagt om een ander onderhoud. Het is van belang dat u van te voren weet wat wel of niet goed is voor uw bestrating. Als u bijvoorbeeld een tuinbestrating van beton gebruikt en u reinigt deze met een hogedrukspuit dan is de kans groot dat de steen steeds ruwer gaat worden en hierdoor steeds meer vocht opneemt en steeds sneller een groene aanslag laat zien. Wij adviseren u graag over het stukje onderhoud van uw tuinbestrating.

Transport tuinbestrating

Als u bij ons uw bestrating heeft gevonden dan kunnen wij ervoor zorgen dat het netjes bij u thuis afgeleverd wordt. Om u een idee van het gewicht van tuinbestrating te geven, een 6 cm dikke tuinbestrating weegt al snel zo'n 130 kg per m2.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.