Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuinaanleg

Voordat u begint met de aanleg van uw tuin is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de vele mogelijkheden op het gebied van bestrating. In een stadstuin wordt vaak het grootste deel dicht gelegd met bestrating. Zoekt u een strakke moderne tegel of juist een landelijke uitstraling? Kom langs bij The Stone Discounter en wij helpen u bij het maken van een keuze.

Onderhoud bestrating bij tuinaanleg

Het is natuurlijk belangrijk dat u voor u begint met de tuinaanleg goed te informeren met welk materiaal in uw geval het best gewerkt kan worden. Iedere tegel vraagt om een andere manier van onderhoud. Er zijn op dit moment veel onderhoudsarme bestratingen te koop. Laat u dus goed informeren.

Wie neemt u in de hand voor de tuinaanleg

Wij hebben als handelaar in bestrating afgelopen jaren veel hoveniers en stratenmakers als klant mogen verwelkomen en hebben hiermee een goede samenwerking opgebouwd. Wij adviseren u dan ook graag welke hovenier voor uw klus de juiste persoon is.

Leveren materialen voor de tuinaanleg

Wij kunnen uw bestelde materialen altijd tegen een kleine vergoeding bij u afleveren. In de meeste gevallen is het niet te doen om uw bestrating zelf te vervoeren.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.