Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuinaanleg

Voordat u begint met de aanleg van uw tuin is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de vele mogelijkheden op het gebied van bestrating. In een stadstuin wordt vaak het grootste deel dicht gelegd met bestrating. Zoekt u een strakke moderne tegel of juist een landelijke uitstraling? Kom langs bij The Stone Discounter en wij helpen u bij het maken van een keuze.

Onderhoud bestrating bij tuinaanleg

Het is natuurlijk belangrijk dat u voor u begint met de tuinaanleg goed te informeren met welk materiaal in uw geval het best gewerkt kan worden. Iedere tegel vraagt om een andere manier van onderhoud. Er zijn op dit moment veel onderhoudsarme bestratingen te koop. Laat u dus goed informeren.

Wie neemt u in de hand voor de tuinaanleg

Wij hebben als handelaar in bestrating afgelopen jaren veel hoveniers en stratenmakers als klant mogen verwelkomen en hebben hiermee een goede samenwerking opgebouwd. Wij adviseren u dan ook graag welke hovenier voor uw klus de juiste persoon is.

Leveren materialen voor de tuinaanleg

Wij kunnen uw bestelde materialen altijd tegen een kleine vergoeding bij u afleveren. In de meeste gevallen is het niet te doen om uw bestrating zelf te vervoeren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.