Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuin tegels

Tuin tegels zijn te koop in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Wij proberen u via onze site een goed overzicht te geven in het aanbod.

Kwaliteit tuin tegels

In het grote aanbod bestrating zit ook veel kwaliteitsverschil. We kunnen een eenvoudige beton tuin tegel leveren tegen een lage prijs maar ook kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme tuin tegels. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Merken tuin tegels

Er zijn in Nederland diverse merken tuin tegels te koop. Wij hebben een keuze gemaakt om u in alle segmenten een goede aanbieding te kunnen doen. Een bezoekje aan ons showterrein zal u zeker een goed beeld geven van het aanbod. We verliezen de kwaliteit zeker niet uit het oog, maar kunnen u voor ieder budget een passende tegel leveren.

Onderhoud tuin tegels

Tuin tegels zijn er in veel verschillende materialen te koop. Iedere tegel heeft zijn eigen onderhoud nodig. Een betontegel zult u op een andere manier moeten onderhouden dan een tuin tegel van keramiek of natuursteen. Wij geven u altijd een onderhoudsadvies om een lange periode van uw tuin tegels te kunnen genieten.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.