Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Terrastegels natuursteen

Terrastegels natuursteen zijn er in veel steensoorten te koop. Alle terrastegels natuursteen hebben andere eigenschappen en zullen allemaal hun eigen weg gaan. Het is daarom van groot belang dat u zich van te voren goed laat informeren over de steensoort van uw keuze.

Prijzen terrastegels natuursteen

Wat betreft de prijzen van terrastegels natuursteen is er ook een grote variatie. Veel soorten natuursteen komen uit China, Turkije en Vietnam. Informeer geheel vrijblijvend naar de soorten, prijzen en mogelijkheden.

Onderhoud terrastegels natuursteen

Het is mogelijk om bepaalde soorten terrastegels natuursteen te voorzien van een coating om ze wat meer vuilafstotend te maken. In veel gevallen doet men er niets aan en zal de kleur in de loop der jaren veranderen.

Alternatieven voor terrastegels natuursteen

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voor terrastegels natuursteen op de markt. Kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken. Een terras wordt voor vele jaren gelegd, het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.