Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Terrastegels 60x60

Wij bieden u een zeer ruime keuze in terrastegels 60x60 cm. Wij proberen u via onze website een idee te geven van de vele mogelijkheden. Wij adviseren u wel om, voordat u tot bestellen overgaat, te komen kijken naar wat u besteld.

Soorten terrastegels 60x60

Wij hebben zoals gemeld vele soorten terrastegels 60x60 in ons assortiment die we onder kunnen verdelen in:

  • onderhoudsarme terrastegels 60x60
  • beton terrastegels 60x60
  • terrastegels met coating 60x60
  • keramische terrastegels 60x60
  • natuursteen terrastegels 60x60

Wij adviseren u graag welke tegel het beste past bij u!! Kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Onderhoud terrastegels 60x60

Iedere steensoort vraagt weer om een andere manier van onderhoud. Laat u voor de aankoop goed informeren om teleurstellingen te voorkomen. Een paar punten waar op gelet moet worden zijn: hoe porreus is de tegel? Is de tegel kleurvast? Is hij na een paar jaar zijn kleur kwijt? En zo zijn er nog veel meer zaken van belang.

Bezorgen terrastegels 60x60

Wij kunnen uw gekochte terrastegels door heel Nederland tegen een kleine vergoeding netjes thuis afleveren. Kom langs, de koffie staat klaar!

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.