Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tegels MBI

Toe aan een nieuwe tuin? Gebruik dan de tegels MBI. Deze fabriek maakt een schitterende lijn bestrating. Of u nu op zoek bent naar een mooie exclusieve bestrating of een low budget bestrating? Kijk op onze site bij: Tegels MBI!! Wij zijn Xl dealer van het mooie merk MBI en u zult dan ook alle soorten terug vinden op ons mooie, ruime en overzichtelijke showterrein. Kom langs en overtuig uzelf dat de tegels MBI ook voor u de beste optie zijn.

Soorten tegels MBI

Zoals al gemeld zijn er bij de tegels MBI Vele soorten te vinden. Zo kunt u een mooie betontegel kopen die voorzien is van een deklaag, een kleurvaste tegel, een slijtvaste tegel of een keramische tegel. Wij leggen u graag de onderlinge verschillen uit. Er zit onderling natuurlijk veel verschil in. Ieder materiaal vraagt ook zijn eigen manier van onderhoud. Het is belangrijk dat als u tegels MBI aanschaft dat u ook weet wat u in de komende jaren kunt verwachten.

Bezorgen van uw tegels MBI

Heeft u tegels MBI gevonden? Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u altijd een goede en scherpe prijs aanbieden. Ook als u niet uit de buurt komt kunnen we uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.