Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Strakke sierbestrating

We bieden u een ruim assortiment strakke sierbestrating in verschillende kleuren, maten en materialen. Wij zullen u via onze site een idee proberen te geven van de vele mogelijkheden. Kom langs voor meer informatie en de scherpste prijzen. Wij zullen u altijd helpen door een goed en eerlijk advies te geven. Samen zullen we gaan kijken welke strakke sierbestrang het best aansluit bij uw wensen.

Strakke sierbestrating van beton

Betonbestrating is in verhouding vaak goedkoop te produceren en is hiermee ook de meest voordelige bestrating die er op de markt is. Stakke sierbestrating van beton is te koop in veel verschillende kleuren en formaten. Zoekt u een klinker, een betontegel of een mooi wildverband? Wij hebben ze voor u! Kom langs voor een vrijblijvend advies.

Strakke sierbestrating met kleurechte deklaag

Naast een ruime sortering strakke sierbestrating van beton bieden we een mooi assortiment strakke sierbestrating met een deklaag van kleurechte mineralen. Deze bestrating zal ook na jaren nog steeds zijn kleur behouden. Een bijkomend voordeel is dat deze deklaag veel minder vocht opneemt en daardoor ook onderhoudsarm genoemd kan worden. 

Strakke sierbestrating met coating of keramische tuintegels

Als we nog een stapje verder gaan met de strakke sierbestrating dan komen we uit bij de gecoate versie. Deze bestrating is voorzienn van een coating en daardoor bijna onderhoudsvrij. De vochtopname is zo laag dat het reinigen erg makkelijk is. Daarnaast zijn de keramische tegels de echte topper op de bestratingsmarkt. Deze zijn zuur en zoutbestendig en het makkelijkst in onderhoud. Valt er een fles wijn over de keramische tuintegels? Geen probleem, reinig de tegel met een doekje en er zullen geen sporen achterblijven.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.