Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Straatstenen

Straatstenen zijn er in veel verschillende maten en bewerkingen. Wij hebben in ons assortiment bestrating van 20x5x6 cm tot wel tegels van 100x100x6 cm. Een zeer ruime keuze dus. Het is altijd de moeite om een bezoekje te brengen aan ons showterrein.

Straatstenen voor iedere situatie

Iedere situatie vraagt om een andere bestrating. Gaat u de straatstenen gebruiken voor een oprit, bedrijfsterrein of voor een terras? U dient rekening te houden met de maat en ook zeker de dikte van de straatstenen.

Materiaal straatstenen

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de straatstenen is belangrijk voor het onderhoud. Een éénvoudige beton straatsteen zal wat meer onderhoud nodig hebben dan een kleur- en slijtvaste straatsteen. Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten langs en geven u een goed en eerlijk advies wat er in uw situatie de beste straatsteen is.

Leveren straatstenen

Wij hebben altijd de mogelijkheid om uw bestrating bij u aan huis te bezorgen. Ook als u niet in de buurt woont kunnen wij het transport vanaf de fabriek regelen tegen scherpe tarieven. Het zelf vervoeren van uw straatstenen valt vaak in de praktijk tegen, een vierkante meter stenen met een dikte van 6 cm is al snel 130 kg.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.