Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Straatstenen

Straatstenen zijn er in veel verschillende maten en bewerkingen. Wij hebben in ons assortiment bestrating van 20x5x6 cm tot wel tegels van 100x100x6 cm. Een zeer ruime keuze dus. Het is altijd de moeite om een bezoekje te brengen aan ons showterrein.

Straatstenen voor iedere situatie

Iedere situatie vraagt om een andere bestrating. Gaat u de straatstenen gebruiken voor een oprit, bedrijfsterrein of voor een terras? U dient rekening te houden met de maat en ook zeker de dikte van de straatstenen.

Materiaal straatstenen

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de straatstenen is belangrijk voor het onderhoud. Een éénvoudige beton straatsteen zal wat meer onderhoud nodig hebben dan een kleur- en slijtvaste straatsteen. Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten langs en geven u een goed en eerlijk advies wat er in uw situatie de beste straatsteen is.

Leveren straatstenen

Wij hebben altijd de mogelijkheid om uw bestrating bij u aan huis te bezorgen. Ook als u niet in de buurt woont kunnen wij het transport vanaf de fabriek regelen tegen scherpe tarieven. Het zelf vervoeren van uw straatstenen valt vaak in de praktijk tegen, een vierkante meter stenen met een dikte van 6 cm is al snel 130 kg.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.