Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Stoeptegels

Stoeptegels is een verzamelnaam voor vele soorten bestrating. We proberen u via onze website een beeld te geven van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van stoeptegels.

Formaten stoeptegels

Stoeptegels zijn er in veel verschillende formaten. U kunt kiezen voor een klinkerformaat, een tegel of een mooi wildverband. Het is belangrijk om naar het complete plaatje van de tuin te kijken welk formaat stoeptegel in uw tuin het best tot zijn recht komt.

Kleuren stoeptegels

Stoeptegels of bestrating zijn er in veel kleuren te koop. De trent van dit moment is een grijs of zwarte stoeptegel maar het is belangrijk om ook te kijken hoeveel van de beschikbare ruimte de stoeptegels ten opzichte van de hele tuin innemen. Wilt u geen onderhoudt en legt u de hele tuin dicht? Vaak is dan een kleurtje wat vrolijker dan alles donker te houden. Er zijn verschillende manieren hoe een stoeptegel aan zijn kleur komt. Veel tegels zijn voorzien van een kleurstof, deze zal in de loop van de jaren een stuk van zijn kleur inleveren. Daarnaast zijn er ook tegels die voorzien zijn van een kleur en slijtvaste deklaag gemaakt van kleurechte mineralen.

Onderhoud stoeptegels

Het onderhoud van de stoeptegels verschilt sterk. Heeft u een tegel met een deklaag die voorzien is van een coating? Het onderhoud zal dan minimaal zijn. Een tegel die door en door van beton is zal veel meer onderhoud nodig hebben. Kom langs voor een goed en eerlijk advies!!!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.