Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Oldebroek

Bent u op zoek naar nieuwe sierbestrating? Kom naar The Stone Discounter voor de voordeligste steenhandel Oldebroek en omgeving. Wij bieden u een ruim assortiment bestrating in iedere prijsklasse. Kijk vast op onze website en kom langs voor altijd de scherpste prijzen.

Prijzen van de steenhandel Oldebroek en regio

Door onze bedrijfskosten laag te houden kunnen wij u altijd voordelig al uw bestrating leveren. Of u op zoek bent naar een voordelige steen of juist een mooie keramische tegel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Adviezen bij de steenhandel Oldebroek en omgeving

Wij zullen u altijd terzijde staan met een eerlijk en goed advies. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van uw tuinontwerp. Zoekt u een stratenmaker? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw complete tuin aannemen en de aanleg hiervan verzorgen. Redenen genoeg om eens een bezoekje te brengen aan The Stone Discounter!!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.