Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Harderwijk

Bent u op zoek naar bestrating of aanverwante artikelen? Steenhandel Harderwijk gevestigd in Nunspeet biedt u een ruim assortiment van alle voorkomende bestratingen voor ieder budget. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betontegel of juist een exclusieve keramische tegel? Wij helpen u verder. Door altijd een eerlijk en duidelijk advies te geven zult u ook nooit voor verrassingen komen te staan.

Voordelen Steenhandel Harderwijk in Nunspeet

U bent bij ons altijd voordelig uit. De prijs/kwaliteitsverhouding zal altijd goed zijn. Ons assortiment is zo samengesteld dat er voor bijna iedereen de juiste steen te vinden is. Ook voor de aanleg kunt u bij ons terecht. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd de hovenier of stratenmaker adviseren die het best past bij de steensoort en het ontwerp van u. Redenen genoeg om te komen kijken bij Steenhandel Harderwijk in Nunspeet.

Transport vanaf Steenhandel Harderwijk in Nunspeet

Wij zullen natuurlijk ook het transport netjes voor u verzorgen. In de regio zullen we dit met eigen vervoer doen. Buiten de regio laten wij u ook niet in de kou staan maar laten het vervoer dan regelen door de diversen fabrieken.

Op zoek naar bestrating? Steenhandel Harderwijk in Nunspeet biedt u de oplossing.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.