Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Steenhandel Gelderland

The Stone Discounter, de steenhandel van Gelderland. We bieden u een zeer ruime keuze in alle voorkomende soorten sierbestrating. Steenhandel Gelderland heeft het assortiment zo samengesteld dat er voor iedere beurs een passende steen te vinden is. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betonsteen of een mooie keramische tuintegel? Kom langs we hebben ze voor u.

Mogelijkheden bij de steenhandel Gelderland

Wij proberen de keuze in sierbestrating bij steenhandel Gelderland zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Op ons showterrein hebben we alles op een nette en overzichtelijke manier gepresenteerd. Veel materialen vindt u bij steenhandel Gelderland in rekken zodat we ook makkelijk de combinatie van de verschillende steen soorten aan u kunnen laten zien.

Aanbiedingen Steenhandel Gelderland

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor iedereen wel een passende steen te vinden is zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Heeft u een mooie steen gezien? Vraag altijd geheel vrijblijvend om een scherpe aanbieding.

Transport Steenhandel Gelderland

The Stone Discounter brengt uw bestelling in de regio met eigen vervoer. Komt u niet uit de buurt? Geen probleem, we kunnen uw bestelling door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Het enige wat belangrijk is, is dat er een stenenauto bij u in de straat kan komen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.