Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Steenhandel Elburg

The Stone Discounter is de steenhandel voor de regio Elburg. Wij hebben een zeer ruime keuze in alle voorkomende soorten sierbestrating, klinkers en aanverwante artikelen. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is.

Prijzen steenhandel Elburg

Wij als The Stone Discounter kunnen tegen zeer scherpe prijzen leveren omdat wij:

  • Onze bedrijfskosten laag houden
  • We scherp inkopen bij de betere fabrieken

Zoekt u een voordelige betonsteen of een mooie onderhoudsvrije tegel? Kom naar The Stone Disounter, de steenhandel Elburg en omgeving. Wij zitten op zo'n 20 minuten vanaf Elburg en kunnen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Advies steenhandel Elburg

Wij zullen u altijd terzijde staan met een goed en eerlijk advies. Bent u op zoek naar de steenhandel Elburg? Kom naar The Stone Discounter. Lukt het u niet om binnen onze openingstijden te komen? Bel om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.