Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Steenhandel Dronten

Op zoek naar een steenhandel Dronten? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een van de ruimste en zeker het meest overzichtelijke showterrein in de weide omgeving. Het is zeker de moeite waard om even bij ons te komen kijken. Wij zullen u altijd helpen de juiste steen te vinden en geven een goed, duidelijk en vooral ook een eerlijk advies. U bent bij ons zeker aan het goede adres als u zoekt naar een steenhandel Dronten.

Waarom naar Nunspeet voor een steenhandel Dronten?

Zoals al aangegeven hebben we een ruim en zeer overzichtelijk showterrein waar u makkelijk een keuze kunt maken. Verder hebben wij ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Of u nu op zoek bent vaan een éénvoudige betonsteen of juist een exclusieve keramische tuintegel? Wij hebben ze voor u tegen scherpe prijzen. The Stone Discounter is de leverancier voor de weide omgeving en dus ook voor u als u zoekt naar een steenhandel Dronten.

Transport steenhandel Dronten

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij als The Stone Discounter, uw steenhandel Dronten kunnen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. In veel gevallen zullen we dat vanaf ons eigen terrein regelen. Al het gunstiger uitkomt kan dit ook door de fabrieken verzorgt worden. Redenen genoeg als u zoekt naar een steenhandel Dronten om even naar Nunspeet te komen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.