Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Steenhandel Apeldoorn

Op zoek naar een steenhandel Apeldoorn? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij leveren een zeer ruime sortering bestrating tegen scherpe prijzen. Door onze bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden kunnen we het voordeel bij onze klanten neerleggen. We werken uitsluitend met de betere merken bestrating en ons assortiment is zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Dus zoekt u een steenhandel Apeldoorn? Kom geheel vrijblijvend langs en wij maken een scherpe offerte voor u.

Soorten bestrating bij steenhandel Apeldoorn

Zoals al gemeld hebben we een zeer ruim assortiment (sier)bestrating. We kunnen u het volgende aanbieden:

  • Betonbestrating
  • Bestrating met een kleurechte deklaag
  • Bestrating met coating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tuintegels
  • Banden/bielzen enz.
  • Kunstgras
  • Tuinverlichting

U ziet het, uw bestrating zit hier zeker tussen. Ook helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp. The Stone Discounter, het adres als u op zoek bent naar een steenhandel Apeldoorn.

Transport steenhandel Apeldoorn

Het enige dat u zult moeten doen is ons een keer bezoeken. Wij zullen u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies om zo de juiste bestrating uit te kunnen zoeken die ook het beste aansluit bij de wensen die u heeft. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In veel gevallen zullen we dit doen met eigen vervoer. Als de hoeveelheden erg groot zijn zullen we dit mits de losplaats bereikbaar is met een grote stenentrailer door de fabriek laten verzorgen. Redenen genoeg dus om een keer naar Nunspeet te komen voor de steenhandel Apeldoorn.

Op zoek naar een steenhandel Apeldoorn?

The Stone Discounter is ook voor u het juiste adres.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.