Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Apeldoorn

Op zoek naar een steenhandel Apeldoorn? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij leveren een zeer ruime sortering bestrating tegen scherpe prijzen. Door onze bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden kunnen we het voordeel bij onze klanten neerleggen. We werken uitsluitend met de betere merken bestrating en ons assortiment is zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Dus zoekt u een steenhandel Apeldoorn? Kom geheel vrijblijvend langs en wij maken een scherpe offerte voor u.

Soorten bestrating bij steenhandel Apeldoorn

Zoals al gemeld hebben we een zeer ruim assortiment (sier)bestrating. We kunnen u het volgende aanbieden:

  • Betonbestrating
  • Bestrating met een kleurechte deklaag
  • Bestrating met coating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tuintegels
  • Banden/bielzen enz.
  • Kunstgras
  • Tuinverlichting

U ziet het, uw bestrating zit hier zeker tussen. Ook helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp. The Stone Discounter, het adres als u op zoek bent naar een steenhandel Apeldoorn.

Transport steenhandel Apeldoorn

Het enige dat u zult moeten doen is ons een keer bezoeken. Wij zullen u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies om zo de juiste bestrating uit te kunnen zoeken die ook het beste aansluit bij de wensen die u heeft. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In veel gevallen zullen we dit doen met eigen vervoer. Als de hoeveelheden erg groot zijn zullen we dit mits de losplaats bereikbaar is met een grote stenentrailer door de fabriek laten verzorgen. Redenen genoeg dus om een keer naar Nunspeet te komen voor de steenhandel Apeldoorn.

Op zoek naar een steenhandel Apeldoorn?

The Stone Discounter is ook voor u het juiste adres.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.