Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Amersfoort

Op zoek naar bestrating? The Stone Discounter in Nunspeet is het goede adres als u gezocht heeft op steenhandel Amersfoort. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de bestrating die het best aansluit op uw wensen. Op ons zeer ruime en overzichtelijke showterrein zullen we u laten zien wat er mogelijk is en hier ook altijd een goed en eerlijk advies bij geven. U ziet het, kom voor steenhandel Amersfoort even naar Nunspeet. Een ritje waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Soorten bestrating bij Steenhanel Amersfoort

Mooi u heeft de steenhandel Amersfoort gevonden. Nu de goede steen nog. Ook dit gaat lukken, ons assortiment is zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Of u op zoek bent naar een mooie voordlige betonsteen of een gebakken product, een gecoate tegel of een keramische tuintegel? Wij kunnen u altijd verder helpen. Wij zijn natuurlijk niet voor niets de Steenhandel Amersfoort. Kom vrijblijvend even langs met uw tekening en laat u overtuigen.

Transport steenhandel Amersfoort

Het transport is nog het enige dat overblijft. Als u uw steen bij ons gevonde heeft zullen we er tegen een kleine vergoeding voor zorgen dat deze netjes bij u thuis afgeleverd wordt. De Steenhandel Amersfoort neemt ook deze zorg uit uw handen. Geen redenen dus om ons met een bezoekje te vereren. 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.