Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Stapelblokken en Palissades

Stapelblokken worden veel gebruikt voor het maken van borders en het opvangen van hoogteverschillen in de tuin. Er zijn verschillende materialen te koop. We kunnen voordelige stapelblokken leveren die door en door van beton zijn, maar ook blokken die voorzien zijn van een kleurvaste deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. De palissades worden vaak toegepast als men niet zover boven het maaiveld uit hoeft te komen of als er kleine borders gemaakt worden om ruimte te besparen. Het is belangrijk dat de palissade minimaal 1/3 ingegraven wordt.

-NIEUW- Bloembak bouwpakketten!

De bloembak bouwpakketten zijn, zoals de naam het al zegt, bouwpakketten voor een bloembak van stapelblokken. Door middel van een duidelijke "stapelwijzer" zijn deze prachtige bloembakken eenvoudig in elkaar te zetten.

Klik HIER voor ons gehele assortiment bloembak bouwpakketten!

Klik HIER voor ons assortiment stapelblokken

Klik HIER voor ons assortiment L en U elementen

Klik HIER voor ons assortiment palissades

Verwerken van de stapelblokken

Dankzij een speciale lijm is het tegewoordig niet meer nodig om de stapelblokken te metselen. hierdoor wordt het ook voor de doe-het-zelver mogelijk om een tuinmuur, bloembak of trap te maken zonder dat u hiervoor de vakman in moet schakelen.

Fundering voor de stapelblokken

De fundering voor de stapelblokken hangt af van de situatie. In veel gevallen is het voldoende om een opsluitband in een laagje wit zand net onder het maaiveld te leggen. Als de stapelblokken gebruikt worden om een vijver bovengronds te maken of als grondkering, zult u begrijpen dat hiervoor een andere fundering nodig is. Wij adviseren u graag hoe dit in uw geval op te lossen is. 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.