Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Smartton Nature Wave

REDSUN Smartton Nature Wave Kilimanjaro is een zeer speelse tegel doordat de randen ook gewelfd zijn! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Matterhorn is een zeer onderhoudsvriendelijke tegel. De toplaag zorgt ook nog eens voor een mooie, natuurlijke glans! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Mont Blanc is een wildverband tegel met onderhoudsvriendelijke eigenschappen. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Mount Everest is de antraciet tegel die leeft! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.