Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Slim bestraten

U wilt slim bestraten? Start hier uw zoektocht naar een bestrating die aansluit bij uw wensen. Wij hebben in Nunspeet een ruim, mooi en overzichtelijk showterrein waar we voor ieder budget een passende steen hebben. Slim bestraten begint met het bekijken van de bestrating die u mooi vindt en nooit door maar zo online uw bestrating te bestellen. De kleur is op een foto of site nooit goed te zien. Voorkom dus teleurstellingen en ga op de juiste maniers slim bestraten. 

De materiaal keuze bij slim bestraten

We bieden zoals al gemeld een ruime keuze in alle voorkomende bestratingen. Slim bestraten begint niet altijd met het zoeken naar de goedkoopste steen maar met te kijken wat u van uw aankoop verwacht. De laatste jaren is de bestratingsmart enorm veranderd. We hebben nu soorten bestrating die voorzien is van een kleurechte deklaag, een slijtvaste deklaag en vaak ook nog eens voorzien van een coating. Is dit allemaal nog niet genoeg dan hebben we nog de keramische tuintegel. Deze neemt geen vocht meer op en is kleur en slijtvast. U ziet het, kom langs om uw bestrating uit te zoeken. Slim bestraten begint bij The Stone Discounter!!!

Levering van uw keuze, u gaat echt slim bestraten

Hebben we samen de juiste steen kunnen vinden? Wij kunnen voor u het transport verzorgen. In onze regio zullen we dit met eigen vervoer doen, daarbuiten zal de fabriek het transport voor u verzorgen. Wij leveren uitsluitend eerste kwaliteit bestrating met de normaal geldende garanties.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.