Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Slim bestraten

U wilt slim bestraten? Start hier uw zoektocht naar een bestrating die aansluit bij uw wensen. Wij hebben in Nunspeet een ruim, mooi en overzichtelijk showterrein waar we voor ieder budget een passende steen hebben. Slim bestraten begint met het bekijken van de bestrating die u mooi vindt en nooit door maar zo online uw bestrating te bestellen. De kleur is op een foto of site nooit goed te zien. Voorkom dus teleurstellingen en ga op de juiste maniers slim bestraten. 

De materiaal keuze bij slim bestraten

We bieden zoals al gemeld een ruime keuze in alle voorkomende bestratingen. Slim bestraten begint niet altijd met het zoeken naar de goedkoopste steen maar met te kijken wat u van uw aankoop verwacht. De laatste jaren is de bestratingsmart enorm veranderd. We hebben nu soorten bestrating die voorzien is van een kleurechte deklaag, een slijtvaste deklaag en vaak ook nog eens voorzien van een coating. Is dit allemaal nog niet genoeg dan hebben we nog de keramische tuintegel. Deze neemt geen vocht meer op en is kleur en slijtvast. U ziet het, kom langs om uw bestrating uit te zoeken. Slim bestraten begint bij The Stone Discounter!!!

Levering van uw keuze, u gaat echt slim bestraten

Hebben we samen de juiste steen kunnen vinden? Wij kunnen voor u het transport verzorgen. In onze regio zullen we dit met eigen vervoer doen, daarbuiten zal de fabriek het transport voor u verzorgen. Wij leveren uitsluitend eerste kwaliteit bestrating met de normaal geldende garanties.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.