Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Slijtvaste klinkers

We bieden verschillende soorten klinkers aan. Onderstaand ziet u de meest verkochte soorten met de uitleg, de voor en nadelen van deze soorten:

  • Betonklinkers door en door
  • Betonklinkers met een slijtlaag
  • Betonklinkers met een kleurvaste slijtlaag
  • Betonklinkers met een uitgewassen kleurvaste slijtlaag

Slijtvaste klinkers met slijtlaag

De voordeligste klinkers zijn gemaakt van beton en door en door van hetzelfde materiaal. Hier zit ook vaak een wat grovere kiezel doorheen die na verloop van tijd blootgelegd wordt. Vaak ziet u bij klinkers die al lang liggen dat ze bijna op een grindtegel lijken. De slijtvaste klinkers met slijtlaag maken hier een einde aan. Het bovenste gedeelte van deze klinker is voorzien van een slijtlaag die van veel fijnere materialen gemaakt is. Deze slijtlaag wordt met behulp van een kleurstof gekleurd, na verloop van jaren zal de klinker nog steeds netjes zijn maar een stukje van zijn kleur verloren hebben.

Slijtvaste klinkers met kleurechte deklaag

Deze slijtvaste klinkers worden hetzelfde gemaakt als bovengenoemde met het grote verschil dat de deklaag gemaakt is van kleurechte mineralen. Deze klinker zal dus na verloop van tijd zijn kleur netjes houden. De prijs ligt in verhouding iets hoger maar u zult hier ook jaren langer plezier van hebben.

Slijtvaste klinkers met kleurechte uitgewassen deklaag

Ook bij deze slijtvaste klinkers worden er kleurechte mineralen gebruikt, hiermee hebben we dus weer een kleurvaste klinker. Het uitwassen geeft deze klinker een exclusieve uitstraling. Deze klinker wordt veel toegepast op bijvoorbeeld een oprit. Vaak wil men toch een andere steen hebben als dat overal op parkeerplaatse worden gebruikt.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.