Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Siertegels

The Stone Discounter levert alle voorkomende soorten siertegels tegen scherpe prijzen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit de fabrieken die in Nederland actief zijn en helpen u graag verder.

Soorten siertegels

Tuinbestrating wordt in veel verschillende materialen aangeboden. Zoekt u een éénvoudige siertegel van beton, een kleur- en slijtvaste tegel, of juist een natuursteentegel? Wij hebben ze en helpen u bij het maken van een goede keuze.

Kwaliteit siertegels

Ook wat betreft de kwaliteit van bestrating zijn er veel verschillen. Een goede tegel hoeft niet duur te zijn maar het is wel van belang dat u zich voor de aankoop goed laat informeren om teleurstellingen te voorkomen. Het is niet alleen de aanschaf, maar de siertegels zullen ook gelegd moeten worden en daarom is het belangrijk dat u hiervan jaren lang plezier heeft.

Bezorgen siertegels

In de regio Nunspeet/Harderwijk kunnen wij uw siertegels met eigen vervoer bezorgen. Komt u niet uit de regio? Geen probleem, als we de hoeveelheden aan kunnen passen op hele of deelpakken kunnen wij de fabrieken het transport laten verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.