Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Zwolle

The Stone Discounter is de leverancier voor alle voorkomende bestrating in de regio Zwolle. Voorkom teleurstellingen en kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Soorten sierbestrating Zwolle

Wij hebben een zeer breedt assortiment sierbestrating, het is dan ook de moeite waard om een keer richting Nunspeet te rijden. Zoekt u een voordelige betonsteen, een kleur-en slijtvaste tegel, natuursteen of een keramische tegel? Wij hebben ze op ons showterrein liggen en adviseren u graag wat voor u situatie de best passende bestrating is.

Onderhoud sierbestrating Zwolle

Iedere tegel heeft zijn eigen onderhoud nodig, de éne steen meer dan de andere. Zoekt u een onderhoudsarme bestrating? Laat u goed informeren over de eigenschappen van alle aangeboden sierbestrating.

Leveren sierbestrating Zwolle

Het leveren van uw sierbestrating in de regio Zwolle kunnen we met eigen vervoer doen. Ook is er een mogelijkheid dat uw bestrating rechtstreeks vanaf de fabrieken bij u geleverd wordt. Wel is het dan van belang dat de losplaats bereikbaar is met een grote trailer. Er is voor het transport altijd een oplossing te vinden.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.