Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Voorthuizen

Op zoek naar sierbestrating Voorthuizen? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij zijn het adres met het meest overzichtelijke showterrein van de Veluwe en hebben voor ieder budget een passende bestrating. We zijn ons bewust van het feit dat men zo'n drie tot vier keer in een leven bestrating koopt en vinden het dan ook erg belangrijk dat we onze klanten voorzien van een goed en eerlijk advies. Het is dus altijd de moeite waard om een keer naar Nunspeet te rijden!

Soorten sierbestrating Voorthuizen

De bestratingsmarkt is in de laatste jaren erg veranderd. Zo hebben we natuurlijk de laatste jaren veel soorten keramische tuintegels in ons assortiment opgenomen, hebben we een ruime keuze in bestrating die voorzien is van een kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme deklaag. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een mooie en voordelige betonsteen. Verder hebben we een mooi assortiment gebakken materiaal. U ziet het we verkopen alle voorkomende soorten sierbestrating Voorthuizen en natuurlijk ook alle aanverwante producten. Kom langs en overtuig uzelf. De koffie staat altijd klaar!

Transport van uw sierbestrating Voorthuizen

We hebben regelmatig transport van Nunspeet naar Barneveld, we komen dan natuurlijk door Voorthuizen en kunnen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. Als u dus op zoek bent naar sierbestrating Voorthuizen kom dan even naar Nunspeet!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.