Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Veluwe

The Stone Discounter, de leverancier van alle sierbestrating Veluwe. Wij bieden een ruim assortiment bestrating in alle prijsklasse's. Ons assortiment is zo samengesteld dat sierbestrating Veluwe voor iedere beurs een passende steen in huis heeft. Wij zijn gevestigd in Nunspeet, dus mooi centraal op de Veluwe.

Waarom kopen bij sierbestrating Veluwe

Wij zorgen ervoor dat de bedrijfskosten laag zijn en blijven, dit voordeel wat wij hierin behalen geven wij door aan onze klanten. U vindt dus bij ons de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Waar u ook vandaan komt het is altijd de moeite waard om voor sierbestrating Veluwe een bezoek te brengen aan ons showterrein.

Mogelijkheden bij sierbestrating Veluwe

Wij bieden u talloze mogelijkheden waarmee we ook nog eens de mooiste combinaties kunnen maken. Wij zullen altijd de tijd voor u nemen om het mogelijk te maken een goede keuze te maken waaraan u jarenlang plezier kunt beleven. 

Online bestellen bij sierbestrating Veluwe

Het is natuurlijk mogelijk om via onze site een offerte aan te vragen maar wij adviseren u toch om de door u uitgezochte soorten in het echt te komen bekijken. Foto's kunnen soms behoorlijk afwijken van de werkelijkheid. 

Transport vanaf sierbestrating Veluwe

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen uw bestelling netjes bij u thuis af leveren. In de regio verzorgen wij het transport zelf, verder weg zullen we dat laten doen door de fabriek. Het transport hoeft dus geen reden te zijn om te kopen bij sierbestrating Veluwe.