Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating voor Oldebroek

The Stone Discounter, uw leverancier voor alle sierbestrating in Oldebroek. Wij zitten op nog geen 20 km afstand van Oldebroek en leveren uw bestrating netjes bij uw thuis af.

Soorten sierbestrating voor Oldebroek

Wij hebben ons assortiment zo ingedeeld dat we voor ieder budget een passende steen hebben. Ook qua formaten hebben we een breedt programma. Zoekt u een waaltje, koppelstone of een grote tegel? U zult ze allemaal vinden bij ons op het showterrein.

Kwaliteit sierbestrating Oldebroek

De kwaliteit van de stenen is natuurlijk erg belangrijk. Zoekt u een voordelige steen of moet het een steen zijn waar u over 15 jaar nog steeds blij mee bent? Wij hebben ze in huis en zullen u een duidelijk en eerlijk advies geven over de verschillende materialen en bewerkingen.

Transport sierbestrating naar Oldebroek

Het afleveren van uw bestelling sierbestrating Oldebroek zal geen probleem zijn. De transporteurs waar wij mee samenwerken komen meerdere malen per week in uw regio. We kunnen hierdoor de transportkosten ook beperken.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.