Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Hattem

Op zoek naar sierbestrating Hattem? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een zeer ruim en overzichtelijk showterrein met voor ieder budget een passende bestrating. Of u op zoek bent naar een exclusieve keramische tuintegel of een low budget betonbestrating wij kunnen u altijd verder helpen. The Stone Discounter in Nunspeet is het adres in de regio voor de voordeligste sierbestrating Hattem.

Verschillen in Sierbestrating Hattem

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u op zoek gaat naar sierbestrating Hattem. Het aanbod is de laatste jaren enorm geworden. Toch zit er onderling veel verschil in de vele soorten sierbestrating. Wij nodigen u dan ook uit om een bezoekje te brengen aan ons showterrein en zullen u wegwijs maken in de vele soorten en mogelijkheden en samen kijken welke sierbestrating Hattem het best aansluit bij uw wensen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen of eisen bij de aankoop van bestrating, de één wil een kleurvaste bestrating, de ander wil van het vele onderhoud af, een volgende wil dat zijn/haar bestrating absoluut niet zal krassen. Leg uw wensen aan ons voor. Voor iedereen is hier een passende steen bij te vinden.

Transport van uw sierbestrating Hattem

Heeft u de juiste bestrating bij ons gevonden? Wij zullen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. Ook alle bijkomende producten zoals stapelblokken, opsluitbanden, voegmiddelen enz. zullen we dan gelijk bij u afleveren. The Stone Discounter staat voor goede en eerlijke adviezen als het gaat om uw sierbestrating Hattem.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.