Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Hattem

Op zoek naar sierbestrating Hattem? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een zeer ruim en overzichtelijk showterrein met voor ieder budget een passende bestrating. Of u op zoek bent naar een exclusieve keramische tuintegel of een low budget betonbestrating wij kunnen u altijd verder helpen. The Stone Discounter in Nunspeet is het adres in de regio voor de voordeligste sierbestrating Hattem.

Verschillen in Sierbestrating Hattem

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u op zoek gaat naar sierbestrating Hattem. Het aanbod is de laatste jaren enorm geworden. Toch zit er onderling veel verschil in de vele soorten sierbestrating. Wij nodigen u dan ook uit om een bezoekje te brengen aan ons showterrein en zullen u wegwijs maken in de vele soorten en mogelijkheden en samen kijken welke sierbestrating Hattem het best aansluit bij uw wensen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen of eisen bij de aankoop van bestrating, de één wil een kleurvaste bestrating, de ander wil van het vele onderhoud af, een volgende wil dat zijn/haar bestrating absoluut niet zal krassen. Leg uw wensen aan ons voor. Voor iedereen is hier een passende steen bij te vinden.

Transport van uw sierbestrating Hattem

Heeft u de juiste bestrating bij ons gevonden? Wij zullen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. Ook alle bijkomende producten zoals stapelblokken, opsluitbanden, voegmiddelen enz. zullen we dan gelijk bij u afleveren. The Stone Discounter staat voor goede en eerlijke adviezen als het gaat om uw sierbestrating Hattem.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.