Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Harderwijk

The Stone Discounter levert al uw bestrating in Harderwijk en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment kwaliteitsbestrating en altijd scherpe aanbiedingen

Soorten sierbestrating Harderwijk

Bestrating is te leveren in vele soorten, maten en bewerkingen. We hebben betonbestrating, nabehandelde betonbestrating, bestrating met een onderhoudsarme en kleurvaste deklaag, natuursteen, gecoate tegels en keramische tegels. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Prijzen sierbestrating Harderwijk

Zoals al eerder vermeld leveren we uw bestrating in veel verschillende prijsklassen. Er is al betonbestrating vanaf € 11.95 per m2. Door onze eenvoudige presentatie en lage kosten kunnen wij uw bestrating tegen scherpe prijzen leveren

Onderhoud sierbestrating Harderwijk

Ieder materiaal heeft een andere manier van onderhouden nodig! Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten sierbestrating door en adviseren u welk onderhoud ieder soort bestrating nodig heeft.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.