Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Garderen

Op zoek naar sierbestrating Garderen? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij leveren een zeer ruim assortiment bestrating en alle aanverwante producten. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende steen te vinden zal zijn, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ons showterrein is ruim en overzichtelijk opgesteld om een goed beeld van kleuren en of formaten te krijgen. Als u op zoek bent naar sierbestrating Garderen is een bezoekje zeker een aanrader.

Soorten sierbestrating Garderen

Zoals al geschreven is ons assortiment erg ruim. Of u op zoek bent naar een voordelige betonsteen, een deklaagsteen, een gebakken klinker of een mooie strakke keramische tegel? We hebben hem voor u. We weten dat de keuze erg groot is en dat dit niet altijd makkelijk is. We zullen u bij het maken van de keuze sierbestrating Garderen altijd voorzien van een goed en eerlijk advies. Ook kunnen we als u ons een bezoekje brengt de verschillen van bijvoorbeeld de vochtopname demonstreren. 

Leveren van uw sierbestrating Garderen

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen er voor zorgen dat uw bestelling altijd netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In de regio Garderen zullen we dat vanaf ons eigen terrein doen en kunnen dan uw banden, blokken en palissades gelijk meeleveren. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.