Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Ermelo

The Stone Discounter, voor al uw sierbestrating Ermelo en omgeving. Wij hebben een zeer ruime keuze in sierbestrating en leveren dit netjes bij u thuis af.

Keuze sierbestrating Ermelo

Wij bieden een ruime keuze van veel verschillende materialen en bewerkingen. De aanschaf van bestrating is voor de meeste mensen geen aankoop die regelmatig terugkomt. Het is daarom van groot belang om u vooraf goed te laten informeren hoe de tegel zich in de loop van de jaren houdt. Er is veel verschil in de duurzaamheid en kleurvastheid.

Advies sierbestrating Ermelo

Wij adviseren u graag en op een eerlijke manier over de aan te schaffen bestrating. Wij proberen ons eerst een beeld te vormen wat u van de bestrating verwacht en zullen dan samen met u een passende tegel vinden.

Onderhoud sierbestrating Ermelo

De vele soorten bestrating die worden aangeboden hebben ieder een andere manier van onderhoud nodig. Wij zullen u er altijd op wijzen welke manier van onderhoud bij de tegel die u aanschaft nodig is.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.