Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Elburg

The Stone Discounter, uw leverancier van alle bestrating in de regio Elburg. Wij hebben een zeer breedt assortiment van alle voorkomende soorten bestrating. Bent u op zoek naar een:

  • Betonsteen
  • Kleurvaste bestrating
  • Siertegels
  • Gebakken klinkers
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Opsluitbanden/stapelblokken

Kom dan naar Nunspeet, we helpen u graag verder.

Kwaliteit van de Sierbestrating voor in Elburg

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende sierbestrating kunnen leveren in Elburg en omstreken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het aanbod is groot en wij zullen u op een duidelijke en eerlijke manier adviseren wat in uw situatie de passende steen is.

Transport van uw sierbestrating naar Elburg

Wij hebben de mogelijkheid om al uw sierbestrating netjes af te leveren in Elburg. Het gewicht van bestrating wordt vaak onderschat, het is in veel gevallen niet mogelijk om uw bestrating zelf te vervoeren.

Veel mensen gingen u voor en kochten bij ons hun sierbestrating voor in Elburg

We hebben de afgelopen jaren veel klanten uit de regio Elburg mogen ontvangen en hebben hun naar tevredenheid kunnen en mogen voorzien van hun bestrating.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.