Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Dronten

The Stone Discounter levert al uw sierbestrating in Dronten en omgeving. Wij bieden u een ruime keuze bestrating in veel verschillende formaten en materialen.

Soorten sierbestrating Dronten

Wij bieden u een betonsteen tegen een zeer scherpe prijs maar ook hebben we een grote keuze in kleur- en slijtvaste bestratingen. Ook hebben we diversen soorten natuursteen en keramische tegels. Kom vrijblijvend langs voor een goed en eerlijk advies.

Ontwerp sierbestrating Dronten

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze in sierbestrating Dronten, Ook kijken we graag en vrijblijvend mee naar uw tuinontwerp. Wilt u alles uit handen geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij ons. Wij werken goed samen met een aantal hoveniers en stratenmakers uit de regio zodat u altijd maar 1 aanspreekpunt heeft.

Transport sierbestrating Dronten

Wij kunnen voor u al het transport regelen. Vaak is het niet mogelijk om uw bestrating zelf te vervoeren omdat de gewichten te hoog zijn, een vierkante meter bestrating met een dikte van 6 cm weegt al snel 130 kg. Kom langs voor een vrijblijvende offerte.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.