Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Dronten

The Stone Discounter levert al uw sierbestrating in Dronten en omgeving. Wij bieden u een ruime keuze bestrating in veel verschillende formaten en materialen.

Soorten sierbestrating Dronten

Wij bieden u een betonsteen tegen een zeer scherpe prijs maar ook hebben we een grote keuze in kleur- en slijtvaste bestratingen. Ook hebben we diversen soorten natuursteen en keramische tegels. Kom vrijblijvend langs voor een goed en eerlijk advies.

Ontwerp sierbestrating Dronten

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze in sierbestrating Dronten, Ook kijken we graag en vrijblijvend mee naar uw tuinontwerp. Wilt u alles uit handen geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij ons. Wij werken goed samen met een aantal hoveniers en stratenmakers uit de regio zodat u altijd maar 1 aanspreekpunt heeft.

Transport sierbestrating Dronten

Wij kunnen voor u al het transport regelen. Vaak is het niet mogelijk om uw bestrating zelf te vervoeren omdat de gewichten te hoog zijn, een vierkante meter bestrating met een dikte van 6 cm weegt al snel 130 kg. Kom langs voor een vrijblijvende offerte.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.