Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Doornpijk

Bent u op zoek naar sierbestrating? Kom eens langs bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een ruim en overzichtelijk showterrein met een zeer ruime keuze sierbestrating Doornspijk. Wij zullen u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies bij uw aankoop. Of u op zoek bent naar een low budget bestrating of een keramische tegel? The Stone Discounter heeft voor ieder budget een passende bestrating. 

Soorten sierbestrating Doornspijk

Zoals al gemeld hebben we op ons showterrein een ruime keuze in alle voorkomende bestratingen. Wij zullen eerst polsen wat de wensen zijn die u heeft als het gaat om sierbestrating Doornspijk. Wat verwacht u van de kleur na een aantal jaren? Moet een tegel krasvast zijn? Wilt u absoluut geen onderhoud? Geef uw wensen aan en we zoeken hier samen de beste bestrating bij. Ook wat betreft kleuren en formaten is de keuze reuze. De formaten lopen van een kleine klinker tot tegels van één bij één meter. Ook de dikte van de sierbestrating Doornspijk is belangrijk. Gaat u de bestrating gebruiken voor een oprit dan zult u er rekening mee moeten houden dat de bestrating niet te groot en wat dikker moet zijn. Is het bedoeld voor een terras? Dan is het niet nodig om een dikke tegel te nemen. Kom langs bij The Stone Discounter, we leveren voor ieder budget een passende bestrating.

Leveren van sierbestrating Doornspijk

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele mogelijkheden in de categorie sierbestrating Doornspijk? Wij kunnen uw bestelling indien gewenst netjes bij u thuis afleveren. Wilt u uw bestelling zelf afhalen? Ook dat is mogelijk en we zullen u altijd even helpen met laden van uw sierbestrating Nunspeet.

U ziet het, op zoek naar sierbestrating Doornspijk? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.