Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating discounter

Ons bedrijf is in 2010 opgericht als The Stone Discounter met partijen natuursteen en ook diversen partijen betonbestrating. In de loop der jaren hebben wij ons beleid aangepast en zijn verder gegroeid naar een volwaardige steenhandel. In onze naam komt u nog steeds sierbestrating discounter tegen. We hebben ons bedrijf zo ingedeeld dat we lage bedrijfskosten hebben en met A kwaliteit bestratingen van de betere merken toch nog steeds tegen discount prijzen kunnen leveren.

Assortiment sierbestrating discounter

U kunt bij ons terrecht voor mooie sierbestrating die we onder de tien euro verkopen. Wilt u een duurdere exclusieve bestrating? Ook dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! We leveren een groot assortiment kleur en slijtvaste bestrating tegen zeer concurerende prijzen.

Mogelijkheden sierbestrting discounter

Wij bieden u op ons terrein de mogelijkheid om in alle rust een mooie bestrating uit te kunnen zoeken en helpen u daar graag bij met een goed en eerlijk advies. Ook zijn we altijd bereid om mee te kijken naar uw ontwerp en ook hierin te adviseren. U ziet, al is onze bedrijfsvoering veranderd, wij zij nog steeds de sierbestrating van de veluwe. Nieuw materiaal tegen discount prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.