Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Biddinghuizen

The Stone Discounter is de leverancier voor al uw Sierbestrating Biddinghuizen en omstreken. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsbestrating tegen zeer scherpe prijzen. Of u op zoek bent naar een sterke voordelige klinker of een mooie siertegel voor uw terras? Bezoek ons showterrein!!!

Prijzen sierbestrating Biddinghuizen

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen kunnen leveren. Voor een goed en eerlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren o.a.:

  • betonklinkers
  • gebakken klinkers
  • betontegels
  • kleur- en slijtvaste sierbestrating
  • keramische tuintegels
  • natuursteen tegels
  • enz.

Prijzen lopen uiteen van € 10,-- tot zo'n € 60,-- per m2

Onderhoud sierbestrating Biddinghuizen

Iedere steen of tegel heeft een andere manier van onderhoud nodig. Laat u voor de aankoop goed informeren over het onderhoud dat de door u uitgezochte tegel nodig heeft.

Bezorgen sierbestrating Biddinghuizen

Wij kunnen als u een keuze gemaakt heeft uw bestrating netjes bij u thuis in Biddinghuizen en omstreken afleveren. Vaak is het door het hoge gewicht niet mogelijk om uw eigen bestrating te vervoeren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.