Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating bestellen

Sierbestrating bestellen doet u natuurlijk bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een zeer ruim assortiment van alle voorkomende bestrating. Zoekt u een eenvoudige en voordelige betontegel of een onderhoudsarme keramische tegel? Wij kunnen u verder helpen.

Voordelig sierbestrating bestellen

Wij zijn een bedrijf dat het altijd met lage bedrijfskosten redt. Dit is dan ook de reden dat wij bekende merken als MBI en REDSUN tegen een zeer scherpe prijs bij u thuis af kunnen leveren. Wij vinden het wel belangrijk dat we het e.e.a. eerst doornemen (kan evt telefonisch) zodat u op de hoogte bent van de tegel die u op het oog heeft. Er zijn veel verschillen in de gebruikte materialen en wij geven daarom ook graag een goed en eerlijk advies. Sierbestrating bestellen tegen een scherpe prijs doet u bij The Stone Discounter

Online sierbestrating bestellen

Wij hebben bewust geen webshop aan onze site gekoppelt. Het is niet mogelijk om met eigen vervoer door het hele land te leveren. Klanten die op grotere afstand wonen worden rechtstreeks door de fabriek geleverd. Helaas kunnen wij hiervandaan niet kijken in de voorraaden van de fabrieken. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan en geef even aan wanneer de gewenste leverdatum is zodat wij ook aan kunnen geven of het product leverbaar is.

Sierbestrating bestellen, vraag om advies!!

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze om sierbestrating te bestellen. Neem vrijblijvend contact op of kom langs. Wij zullen samen de wensen die u heeft doornemen en zorgen dat u ook na jaren nog blij bent met de gemaakte keuze.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.