Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Barneveld

Op zoek naar sierbestrating Barneveld? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet, we leveren een ruim assortiment van alle voorkomende soorten (sier)bestrating. Het is zeker de moeite waard om ons showterrein met een bezoekje te vereren. We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Onze slogan is: The Stone Discounter, (sier)bestrating voor ieder budget!!

Waarom voor uw sierbestrating Barneveld naar Nunspeet?

De belangrijkste reden is dat wij begrijpen wat u zoekt. We zullen u altijd de uitleg geven die u bij de aankoop van sierbestrating Barneveld mag verwachten. (Sier)bestrating is een product die een gemiddelde Nederlander drie keer in zijn/haar leven zal kopen. Het aanbod is de laatste jaren enorm veranderd en verbeterd. We zullen samen de wensen en of eisen die u aan uw sierbestrating stelt met u doornemen. Zoekt u een kleurvaste bestrating, een onderhoudsarme bestrating of juist een krasvaste bestrating of een combinatie hiervan? We hebben hem voor u in huis. Een paar uur tijd investeren voor een product waar u jarenlang plezier van wilt hebben is het toch wel waard? We hebben de koffie voor u klaar staan!

Het transport van uw sierbestrating Barneveld

Wij hebben verschillende contacten in Barneveld die regelmatig een stukje transport voor ons verzorgen. Het is dus éénvoudig om uw bestelling netjes bij u thuis af te leveren. We kunnen dan niet alleen uw sierbestrating Barneveld maar ook uw opsluitbanden, stapelblokken, palissades, tuinverlichting en het kunstgras meeleveren. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.