Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Apeldoorn

Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet voor al uw sierbestrating in de regio Apeldoorn. Wij bieden u de beste merken tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen onze prijs zeer scherp houden door:

  • Eénvoudige presentatie
  • Lage huisvestings kosten
  • Geen duur personeel

Soorten sierbestrating Apeldoorn

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Zoekt u een éénvoudige betonsteen of een kleur en slijtvaste tegel, een gecoate tegel of een natuursteentegel of juist keramiek?? Kom vrijblijvend langs en we lopen samen ons assortiment langs en zoeken voor u de passende bestrating.

Garanties sierbestrating Apeldoorn

Op al onze sierbestrating Apeldoorn en omgeving geven wij de normale fabrieksgarantie. Wij zullen dit ook altijd van te voren met u doornemen.

Leveren sierbestrating Apeldoorn

Wij kunnen als u de juiste tegel gevonden heeft uw bestelling altijd thuis afleveren tegen een kleine vergoeding. Zelf afhalen? Geen probleem wij zorgen dat we op het afgesproken tijdstip uw bestelling klaar hebben staan en laden het met de heftruck op uw aanhanger.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.