Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Apeldoorn

Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet voor al uw sierbestrating in de regio Apeldoorn. Wij bieden u de beste merken tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen onze prijs zeer scherp houden door:

  • Eénvoudige presentatie
  • Lage huisvestings kosten
  • Geen duur personeel

Soorten sierbestrating Apeldoorn

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Zoekt u een éénvoudige betonsteen of een kleur en slijtvaste tegel, een gecoate tegel of een natuursteentegel of juist keramiek?? Kom vrijblijvend langs en we lopen samen ons assortiment langs en zoeken voor u de passende bestrating.

Garanties sierbestrating Apeldoorn

Op al onze sierbestrating Apeldoorn en omgeving geven wij de normale fabrieksgarantie. Wij zullen dit ook altijd van te voren met u doornemen.

Leveren sierbestrating Apeldoorn

Wij kunnen als u de juiste tegel gevonden heeft uw bestelling altijd thuis afleveren tegen een kleine vergoeding. Zelf afhalen? Geen probleem wij zorgen dat we op het afgesproken tijdstip uw bestelling klaar hebben staan en laden het met de heftruck op uw aanhanger.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.