Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating

The Stone Discounter heeft een zeer breedt assortiment van alle voorkomende soorten bestrating. Zoekt u een voordelige koppelstone of een luxe tegel, natuursteen of een keramische tegel? Wij kunnen ze leveren tegen scherpe prijzen.

Soorten sierbestrating

Sierbestrating is er in veel maten en ook soorten op de markt. Wij hebben in alle segmenten een passend soort bestrating. Om een beter overzicht te krijgen kunt u de website bekijken of langs komen om een duidelijk en eerlijk advies te krijgen voordat u overgaat tot de aankoop van uw sierbestrating.

Kwaliteit sierbestrating

Wij zullen er altijd voor zorgen dat u van te voren weet welke eigenschappen de sierbestrating heeft voordat u tot de aankoop overgaat. Er worden veel verschillende materialen gebruikt met ieder zijn specifieke eigenschappen. Wij zijn er ons van bewust dat de aankoop van sierbestrating geen dagelijkse bezigheid voor u is en we zullen u daarom helpen de juiste keuze te maken.

Transport sierbestrating

Ook het transport van al uw bestrating kan door ons verzorgd worden. Veel materialen zullen rechtstreeks vanaf de fabriek gebracht worden. Lukt dit niet dan zullen wij zelf voor het transport zorgen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.