Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

REDSUN Klinkers

Het assortiment van REDSUN klinkers hebben we onderverdeeld in drie groepen: Klinkers Basic, Klinkers Deluxe en Klinkers Excellent.

Klinkers Basic

De Klinkers Basic uit het REDSUN assortiment hebben een fijne betonnen structuur deklaag, waardoor deze klinkers kleurecht zijn. Dit betekend dat ze hun kleur minder snel verliezen dan een door en door betonnen klinker.

Klinkers Deluxe

De Klinkers Deluxe hebben ook een fijne structuur betonnen deklaag, waardoor ook deze klinkers kleurecht zijn. Een toevoeging aan deze klinkers is dat deze behandeld zijn met een hydrofoob. Dat wil zeggen dat de klinker een minimale wateropname heeft. Ook is deze klinker geborsteld, waardoor deze zeidezacht aanvoelt.

Klinkers Excellent

Deze Klinkers Excellent hebben een mooie, natuurstenen deklaag. Hierdoor houdt ook deze klinker lang zijn kleur.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.