Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

REDSUN Klinkers

Het assortiment van REDSUN klinkers hebben we onderverdeeld in drie groepen: Klinkers Basic, Klinkers Deluxe en Klinkers Excellent.

Klinkers Basic

De Klinkers Basic uit het REDSUN assortiment hebben een fijne betonnen structuur deklaag, waardoor deze klinkers kleurecht zijn. Dit betekend dat ze hun kleur minder snel verliezen dan een door en door betonnen klinker.

Klinkers Deluxe

De Klinkers Deluxe hebben ook een fijne structuur betonnen deklaag, waardoor ook deze klinkers kleurecht zijn. Een toevoeging aan deze klinkers is dat deze behandeld zijn met een hydrofoob. Dat wil zeggen dat de klinker een minimale wateropname heeft. Ook is deze klinker geborsteld, waardoor deze zeidezacht aanvoelt.

Klinkers Excellent

Deze Klinkers Excellent hebben een mooie, natuurstenen deklaag. Hierdoor houdt ook deze klinker lang zijn kleur.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.