Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

REDSUN

REDSUN is een merk dat erg sterk is in hun betonproducten, natuursteen en vele aanverwante artikelen. De betonproducten van REDSUN zijn wat betreft de kwalitiet en duurzaamheid een echte aanrader. Door de nabehandelingen van de betonproducten van REDSUN is de duurzaamheid veel beter dan dat u van beton gewend bent. Het bedrijf REDSUN telt 250 medewerkers en handelde vroeger voornamelijk in natuursteen.

Hun ultra moderne productfaciliteit in het Duitse Kevelaer produceert vanaf 2001 betonproducten en toepassingen in de tuin. Met een oppervlakte van 38 hectare grond is REDSUN de grootste productie en opslagfaciliteit van Europa. Dagelijks produceren ze 15.000 m² aan betonproducten in 3 verschillende massa productielijnen.

Assortiment REDSUN

Het assortiment van REDSUN is opgebouwd van een éénvoudige trommelsteen tot een lijn met schitterende deklaagbestrating die gemaakt zijn van kleurechte materialen. Deze zijn dan ook nog eens erg onderhoudsarm te noemen. We kunnen dus gerust stellen dat een REDSUN bestrating een aanwinst voor iedere tuin is.

Presentatie REDSUN bestrating op ons showterrein

We hebben een mooie lijn van REDSUN producten op ons showterrein staan om u een goed beeld te kunnen geven van de vele mogelijkheden die dit mooie merk te bieden heeft. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons mooie assortiment te komen bewonderen. Wij zullen u altijd onder het genot van een kopje koffie een goed en eerlijk advies geven over welke bestrating er het beste aansluit op uw wensen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.