Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Prijzen MBI bestrating

Op zoek naar prijzen MBI bestrating? Vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op onze website vindt u prijzen die vijf procent lager zijn dan de advies verkoop prijzen van MBI. Als u meerdere meters nodig heeft is het altijd de moeite waard om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Ook als u niet bij ons uit de regio komt is het de moeite waard. we kunnen het transport laten verzorgen door de fabriek en zullen altijd tegen scherpe prijzen leveren.

Ontstaan prijzen MBI Bestrating

De prijzen van bestrating liggen ver uiteen, zeker als we verschillende merken naast elkaar zetten. Als we kijken naar de prijs/kwaliteitsverhouding zijn de prijzen MBI bestrating erg goed. Deze producten onderscheiden zicht van de concurrentie. Zo hebben de de bekende GeoSteen die een kleurvaste en slijtvaste deklaag hebben en na vele jaren nog steeds erg mooi zal zijn. Voor de lagere prijsklasse hebben de de BasisSteen die voorzien zijn van een mooie slijtlaag van fijn beton. Als u met deze kennis naar de prijzen MBI bestrating kijkt zult u zien dat u beter uit met met het merk MBI.

Transport prijzen MBI bestrating

Transport is in de stenenwereld vaak een hoge post. Het gewicht van stenen is per vierkante meter vaak erg hoog. Wel is het zo dat MBI nu ook een groot aanbod heeft in de dunnere steensoorten die voor een terras meer dan sterk genoeg zijn maar met een dikte van nog geen vier centimeter aanzienlijk minder zwaar zijn. Het transport in onze regio zullen we zelf verzorgen. Daarbuiten zullen we uw bestelling door de fabriek laten bezorgen. Prijzen MBI bestrating hoeven dus niet hoog te zijn maar u koopt wel een product waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.