Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Palissade

Een palissade wordt gebruikt voor het afzetten van een border of voor de scheiding van uw tuin en de gemeentegrond. Palissade's zijn in verschillende hoogte en dikte maten te koop. Het is altijd belangrijk om  te zorgen dat ze ca. 1/3 ingegraven worden om voldoende stevigheid te geven.

Prijzen palissade

Wij hebben goede afspraken met de fabrieken en kunnen uw palissade's tegen scherpe prijzen leveren. Kijk verder op onze website en overtuig uzelf. 

Uitvoering palissade

We hebben zoals gemeld verschillende formaten. Verder zijn er ronde uitvoeringen en strakke met vierkante blokjes. Moet u echt grote hoogte's opvangen dan zijn ze ook leverbaar als losse palen tot een hoogte van wel 2 meter.

Leveren palissade

Wij kunnen uw palissade's altijd bij u thuis afleveren. Wel is het belangrijk dat als u niet uit de regio komt  om hele pakken of deelpakken af te nemen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken of dit voor u interressant is.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.