Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn er in verschillende maten te koop. Iedere situatie vraagt om een andere band. Wilt u een opsluitband om uw terras op zijn plek te houden? Dan is in veel gevallen een opsluitband van 5x15x100 cm genoeg. Is het voor de oprit? Dan is het belangrijk om een zware band te gebruiken van minimaal 10x20x100 cm. Neem geheel vrijblijven contact op en vraag welke band in uw situatie het beste is.

Prijzen opsluitbanden

Kijk op onze site en overtuig uzelf!!! The Stone Discounter is het voordeligste adres voor alle opsluitbanden groot en klein!!!

Verwerken opsluitbanden

Opsluitbanden zijn in de meeste gevallen niet het mooist wat u in de tuin verwerkt. Wij adviseren dan ook altijd om de banden verdiept weg te zetten zodat ze niet in het zicht blijven maar toch goed hun werk doen. Het is belangrijk om uw bestrating op te sluiten maar de opsluitband doet zijn werk prima als hij zo'n 3 cm onder het oppervlakte van de steen ligt.

Transport opsluitbanden

In veel gevallen is het mogelijk om zelf uw opsluitbanden te vervoeren. Heeft u grotere aantallen nodig? Vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen ze altijd door de fabriek bij u af laten leveren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.